måndag 24 januari 2011

Cevapcici o råris

Jag satte sambon i arbete idag.
Jag förberedde lammfärsen i morse, och sen var det bara för honom att forma forma avlånga köttfärsbitar, steka dem i smör samt koka råris. Givetvis skall vi ha tsatsiki till, och det är han riktigt bra på att göra, sambon min. Lite ruccolasallad och miniplommontomater får tjäna som grönsakerna på dagens rätt.


Inte så illa pinkat, eller vad säger ni?

3 kommentarer:

  1. Råriset ser ut som uppblött sågspån...men jag har aldrig åtit det så det är kanske gott. Det andra ser super mumsigt ut!

    SvaraRadera
  2. Ser vääääldigt gott ut

    SvaraRadera
  3. Yummy, I actually make something very similar and it happens to be my favorite meal. I also like it with a bit of homus, tabouleh and some lemon slices (for the meat) yummy!!! Its making me hungry. :-) Bon appetite!

    SvaraRadera