fredag 7 januari 2011

FFF hos TGF

När det är fredag, är det Farm Fresh Friday hos the Greeting Farm. FFF är lika med en utmaning av något slag, och idag är det dags för en skiss som Mercy har gjort.Passa på att tolka den du med, för då har du chansen att vinna det underbara stämpelsetet Naughty or Nice från the Greeting Farm (du hittar den också hos oss på Scrap & Hobby). Och den lilla Naughty-flickan är ju helt klart min favorit :-).Skicka ditt bidrag till TGF-bloggen.

Här är min tolkning av utmaningen, som jag vänt på för att få det att funka som jag ville :-).


Jag valde att först färglägga den söta bruden och därefter välja färger på papperena. Ibland har man tur och hittar något i gömmorna och jag valde en spillbit av det härliga rosa papperet.
Kugghjulsdekorationen i wellpapp är något jag stansade ut tidigare till ett projekt som inte blev av. Det vita papperet i botten är ett glitterpapper och för att blinga till det hela lite extra, har jag dekorerat kugghjulet med rhinestones och det vita glitterpapperet med guldstjärnor. Det är ju trots allt hennes bröllopsdag :-). 
För att förstärka känslan av bröllop, satte jag ett fint spetsband över hela papperet. Därefter har jag stansat ut frasen I do med en handstans.
I bilden nedan ser du hur bruden nästan svävar på kortet. Jag har limmat dit henne med limpistol och fäst henne enbart på kugghjulet.


Hur många av er går i giftastankar nu, tro?

3 kommentarer:

 1. awesome job on this week's sketch challenge, sari! love the sparkle of this beauty! :)

  SvaraRadera
 2. Ohh I love that sparkly paper, very fancy! A Gorgeous wedding card Sari!

  SvaraRadera
 3. Gôr fint kort!!! som vi säger här i Göteborg :)
  Som svar på din fråga på slutet kan man bara säga : "I do" ;)

  SvaraRadera