torsdag 20 januari 2011

Nu puttrar det... igen.

Nu experimenterar jag för fullt :-).
Jag stekte kyckling en lite djupare teflonpanna och hällde sedan i fryst broccoli. Därefter hällde jag i den grädde som jag hade kvar och låter det nu koka under lock tills broccolin känns al dente.
Jag kokar quinoa till. Och kanske tar jag lite keso och tomater till när jag väl lagt upp maten. 

Vi får väl se hur det smakar.

...

Det smakade faktiskt helt ok. Och sambon gick där och gluttade och tittade avundsjukt på min mat. Efter att ha smakat, tyckte han till och med att det var mat man kunde servera till gäster som kom och hälsade på :-).

...

Till efterrätt gjorde jag blåbärs-hallon-banan-smoothies till oss båda. Ibland behöver man lite sött :-). Bananerna var dessutom så bruna, att de i annat fall skulle behövt slängas bort.

4 kommentarer:

  1. Kul att prova nya recept. Det är som när jag provar nya träningsmetoder!

    SvaraRadera
  2. Å det låter riktigt smarrigt. Det ska jag testa. Bra med lite ny matinspiration.

    SvaraRadera
  3. bananer är kalas bra att frysa till smoothies, dela dem i bitar och in i frysen med dem och ta fram då det är dags att mixa smoothie :)

    SvaraRadera