söndag 17 april 2011

Kathys paper bag album

Här kommer en serie med filmer om hur du kan använda Tim Holtz finfina papper, papperspåsar och en mängd härliga dekorationer för att skapa ett minialbum.
Och bänka dig riktigt ordentligt framför datorn nu, för nu blir det faktiskt en riktigt lång sittning. Och då menar jag LÅÅÅÅÅÅNG!!!

Del 1:
I första filmen får du lära dig att skapa fickor i påsen samt limma ihop en påse med en annan.Här är del 2:
Här visar Kathy hur hon gör små album till albumet. Och hon menar på att Timpans papper är helt magiska när det gäller att använda dem till detta. Och jag är benägen att hålla med. (Hur skulle det låta om jag inte gjorde det... jag som älskar allt Tim Holtzkt... )... :.)..


Här är del två av 2...


Här är del tre:
Här visar hon lite om metalldekorationer och hur hon gör ett eget litet fickur att hänga i en kedja. Därtill visar hon oss hur hon gjorde ett minialbum i albumet - som ett litet dragspel. Och därtill en idé om att använda en flaskkapsyl som en dekoration. Wowsey!!!!Och här är del 4:


Del 5:

Del 6:

Del 7:


Del 8:


Del 9:
Finalen...
Här visar Kathy hur hela albumet blev. Hon visar också några tillägg hon gjort till albumet. Phew! Det var det hela! Jösses Amalia, ett sånt hästajobb!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar