fredag 1 juli 2011

SOMMARTÄVLING HOS SCRAP & HOBBY

Nu är det juli månad och för många innebär det att man äntligen har lite ledigt. Kanske reser man bort eller så passar man på att måla om huset eller påta i trädgården. Alternativen är många och många kanske gör många saker.
Sommaren kan i alla fall tyckas vara en magisk tid, fylld av solsken, mygg, flugor och annat smått och gott som glass i stora lass, god mat på uterestaurang eller slappande på stranden.

Temat för denna månadstävling är RESE- OCH SEMESTERMINNEN. Jag vill att du använder dig av resebetonade stämpelmotiv och får ditt alster att skrika RESA/SEMESTER.


Du får skapa helt fritt. Det kan vara allt från egengjorda resväskor till layouter och från kort till picknickkorgar vid havet o s v. Leta upp alla fina mallar och projekt som du finner på webben och i inspirationstidningar och bloggar.
Släpp loss fantasin!

Alstret skall vara nyskapat och du får gärna lägga upp det i din egen blogg. Lämna oss sedan en DIREKTLÄNK till ditt alster, så att vi lätt hittar det bland alla fina bidrag.

Eftersom det är semestertider, förlänger vi inlämningstiden.  
Vi har utmaningen under två månader istället för en och lottar fram två vinnare. 

Sista inlämningsdagen är fredagen den 26 augusti 2011.
Vinnarna utnämns i i månadsskiftet augusti-september.

Om du inte har någon blogg, kan du e-posta ditt bidrag till oss scrapohobby12ggr@yahoo.se.
Vi lägger upp era bidrag allt eftersom i detta inlägg. Eftersom det är semestertider, ber vi om överseende om det dröjer lite extra.

Jag önskar alla lycka till och uppmanar er att skapa alster med rese- och semestertema.

Här är några alster jag gjort under året med just resetema:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar