fredag 2 september 2011

WANDA WICKED - HALLOWEEN

Jag blev störtkär när jag fick syn på Wanda Wicked från Whimsy Stamps (ritad av Kenny K). Hon är ju bara sååå fräck, med sina döskallar i håret och som örhänge samt som manchettknappar och skjortdekoration... 
Jösses, så många döskallar :-). Det tog ett tag innan jag såg alla :-=...


Jag har använt mig av stafflistansen small easel från Tim Holtz, för att göra detta till en halloweendekoration med sting :-). Tyvärr krånglar Blogger - så du får luta huvudet lite grand för att se vad jag menar...
Jag stansade också ut formen till tavlan med Timpans Vintage Valise-stansmall. Jag menar, den går ju finfint att använda till annat än bara resväskealbum :-). Den är i en perfekt storlek för att göra ramar till foton m m.
Högst upp på kortet, ser du också en del av Timpans trädstansmall Branch Tree. Jag hade en liten bit glittrigt svart papper som jag tänkte kunde bli fräckt som en kvist ...Jag har använt mig av nya härliga halloweenpapper från Teresa Collins serie Haunted Hallows (det finns också matchande stämplar till :-)...). Jag gillar verkligen det där 6*6-tumsformatet som ju är perfekt för 15*15-cm-kort eller mindre alster. Inte nog med att man slipper en massa spillpapper - man får också motiven till en hyfsad storlek när man skall göra kort eller liknande :-).
Papperspaketet har 12 olika designer och man får två ark av varje :-)! Så då kan man ju verkligen frossa i både spindlar, fladdermöss, döskallar, prickiga papper m m. Och fina varningsetiketter (DANGER OCH POISON), som du ser exempel på nedan.
Jag har stansat ut spindelpapperet och det gröna papperet med två olika former av Timpans stansmall Baroque (vanlig baroque movers and shapers och en mini baroque movers and shapers utav just baroque-formen).Wanda är färglagd med Copic-pennor.
Passa på att kolla in webbshopen hos Scrap & Hobby, för där hittar du även en fin guide-bok till hur du kan färglägga med Copic-pennorna.
Och du vet väl om att vi har massor av refill-flaskor till copicpennorna. Det fina med just copicpennorna är ju att de lever precis så länge som du vill :-). 
Och ju mer du använder en penna, desto billigare blir den "per" penna, tack vare refillfunktionen. Om det är någon färg som du saknar, går det bra att mejla till info@scrapohobby.se, så tar vi hem den åt dig :-).

5 kommentarer:

 1. Skit läcker. Du är grymt duktig.
  Ha en bra helg. Tack för pratstunden här om dagen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Grymt snyggt!
  Blir så sugen på att göra något orange-svart-dödskalle-spindelnät-Sariaktigt.
  (Måste vara ett nytt ord va?)

  Ha det bra!!!

  SvaraRadera
 3. Läcker stämpel och riktigt fint kort! Väl värt att vänta på... :-) No hard feelings, förstår hur du menar.

  Jag laddar för att komma och handla hos er, ska bara spara ihop lite pengar först (är ju mammaledig)... :-) Är ni med på Papperskraft förresten?

  Ha en härlig helg!
  Kram

  SvaraRadera