torsdag 5 september 2013

BAKGRUNDSPAPPER MED VILDA STAMPS-STÄMPLAR

Jag dras hela tiden tillbaks till kollagestämplingstekniken, och även om jag tycker mig göra samma slags alster hela tiden, började jag åtminstone detta projekt på ett annat sätt :-). Jag började nämligen med att stämpla allt i svart.

Ju mer jag lyckades fylla ut ramen, desto mer insåg jag att jag borde göra något för att fylla ut mittendelen också... Så jag började stämpla av den svarta färgen på ett kladdpapper, för att få dit ett motiv i en mer dämpad nyans. Först stämplade jag av en gång och stämplade sedan på huvudpapperet. Sedan testade jag att stämpla av fler gånger, allt eftersom jag ville ha något som var ljusare. På så sätt kommer man väldigt långt med en enda stämpeldynefärg.

Jag har använt mig av VersaFine-dynan, och det såg ut som att jag faktiskt kunde få avtryck, upp till åtta gånger med samma bläckinfärgning. Det är ju inte klokt, så bra det är :-).

Jag gillar den här typen av projekt, då jag, i ett och samma projekt, får användning för väldigt många av mina favoritstämplar hos Vilda Stamps :-).

Först visar jag några bilder på hur det såg ut, innan jag sprayade eller gjorde något mer med papperet...


Stämplar som använts i bilderna nedan är:
hörn v299
splats v424
inchkitet (döskalle-kollaget) v720
time flies v474


steampunk-kit v695
inch-kitet (flicka m kugghjul i håret)
text (resekit) v357
kugghjulshörn v711


fjärilshörn v720
grungeswirl v540
kvinnligt kit v699 (vindruve-klase)
kvistar-kit v435
scrap- och mixed media-kit 2 - v742
kollage med lilja v567
kugghjulskit v467


steampunkbård v654
fickuv v46
scrap- och mixed media-kit 1 - v741

2 kommentarer:

  1. Hi there, Astrid!
    There is some kind of a tutorial on my youtube channel.... Check it out here... https://www.youtube.com/watch?v=hSDOiKPEC6Q

    SvaraRadera