lördag 20 december 2014

DenisÄngelProjektet


Det är jättekul att över 400 människor sett filmen om DenisÄngelProjektet. 
Usha Deminger, som ju är initiativtagaren för DenisÄnglarna, gör supersöta änglar till förmån för de drabbade kvinnorna och barnen i Kongo... Andra pyssliga personer gör handgjorda kort, armband, tändsticksaskar m m - som Usha säljer på marknader och dylikt.

Passa på att dela med dig av filmen, så att ännu fler kan få se den och få reda på lite mer om DenisÄngelProjektet som finns här på Facebook . Där finns mycket matnyttig info... 
Och varför inte gå ett steg längre... Köp en lite annorlunda julklapp i år... En julklapp som hjälper att rädda liv... . Finns det något finare ? Tänk bara på att det inte hinns med någon leverans till julafton... Det får bli något som kommer som en överraskning till den utvalde, då minimisumman 120 kr också täcker portokostnaden inom Sverige . 

Tänk också på att det går bra att betala mer för ängeln.
Du kan också bidra med andra saker än handpysslade dito... Du kan t ex skänka cellofankuvert, etiketter, pärlor m m till Usha... Allt som kan underlätta produktionen och hanteringen av änglarna och de pysslade alstren är av intresse .

Jag hoppas på att se antalet filmvisningar fördubblas inom kort ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar