tisdag 2 augusti 2016

WASHITEJP + STANSMALLAR = SANT

Jag går här hemma och pular och pysslar och kommer på den ena idén efter den andra. Det är säkerligen inte något världsrevolutionerande, men jag låter ändå mina tankar föra mig framåt :).

Jag leker med de fina stämplarna från Altenew, och till ett av stämpelseten har jag köpt tillhörande stansmallar (jag har hittat mina hos CiLi in Papers).


I o m att jag fick ta till washitejp för att hålla fast stansmallen på papperet under manglingen (och jag vid det där tillfället valde en grön tejp med siffror, kom jag att tänka på att det hade varit kul att kunna stansa ut löven med det som mönster. Därifrån gick mina tankar sedan vidare till att vilja göra något med just stansmall och washitejp... :).

Den här gången nyttjade jag 4 st olika washitejper i gula toner, för att stansa ut en punchinellaform i glada färger :).
Jag tejpade fast tejperna på ett vitt papper och stansade sedan ut washi-papperet med en stansmall från KaiserCraft (circle mesh) (även denna finns på CiLi). Vissa stansmallar kan behöva extra tryck, för att få ut allt. Jag hade ett extra lager papper mellan plattorna, för att försäkra mig om att jag fick ut all "konfetti" :).

2 kommentarer: