lördag 7 januari 2012

FALSK METALLTEKNIK-TAVLA

Allting är möjligt... Ja, det är nog så... Det tar oss olika lång tid att nå målet bara :-).

Jag har gjort en tavla med falsk metall-tekniken.

Jag hade den här sköna donnan från Art Impressions i åtanke när jag bestämde mig för att göra något dekorativt. Jag inspireras av hennes elegans och har denna tavla till hjälp för att nå målet att kunna ha möjligheten att klä mig lite stiligare. 


Texten är tänkt som en påminnelse om att allt just är möjligt. Jag vill gärna tro på detta, och söker mig således till allt som bekräftar detta faktum :-). Jag valde att göra detta alster till en tavla som man kan ha stående på bordet. För att få fram en s k stafflifunktion, har jag använt mig av Timpans small easel-stansmall.Några rosor och snurrblommor här och där fulländar verket. 


Jag har också använt mig av diverse dekorationer under aluminiumtejpen för att pigga upp det hela. Allting är möjligt hela tiden. Det enda som begränsar denna insikt är dina egna tankar, känslor och ditt livsmönster som lärt dig att livet skall vara på ett visst sätt. Kjell Haglund

5 kommentarer:

 1. Så vacker! ... och verkligen tänkvärda ord ...

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Jag som målar (ibland) vill att man ska döma tavlan och inte ramen men i Ditt fall är det nog tvärtom, ramen är kanonsnygg och bra komponerad, texten förstärker intrycket!
  kram

  SvaraRadera
 3. Vill bara glida in och tala om att jag är här nu igen. ;-) Den här gången för att önska att du får ett helt underbart 2012

  Ser fram emot dina nya alster som inspirerar så mycket.

  SvaraRadera
 4. Fantastisk tavla!!! Jätteroligt att jobba med metall-tejpen, eller hur!?
  kramizz

  SvaraRadera