* SCRAP & HOBBY 2010-2012

Idag är sista dagen jag arbetar på och inspirerar för Scrap & Hobby. Det som började med ett extrajobb, blev sedan ett inspiratörsskap som sedan ledde till hel- och deltidsjobb, med inte bara en utan två olika ägare :-). Jag har massor av roliga minnen och erfarenheter jag kommer att minnas med värme. Jag inser att jag har fått uppleva mycket som jag kan vara glad och tacksam över. Inte nog med att jag lärt känna fantastiskt många härliga kunder / pysselkompisar, jag har också fått en inblick i vad det innebär att driva ett litet företag, även om jag själv inte stått för den ekonomiska biten. Därtill har vi haft fantastiskt roligt med vårt inspiratörsteam hos Scrap & Hobby.

Scrapbooking har blivit min livsstil och jag har svårt att se en framtid utan det. Jag vill således tacka för mig genom att visa upp några favoriter från åren som gått.

2010
Den första perioden kännetecknades av kortvikningar, krympplastfigurer, ugglor, metalldekorationer från Tim Holtz och nyfiket experimenterande med lite mer välarbetade och avancerade kort :-). 2011
Det andra året fick jag mersmak på uppvikta ramkort, wellappalster (askar, layouter, tags m m), julekorationer och falsk metallteknik-alster. 
2012
Det sista året för Scrap & Hobby kännetecknades av spray, kladd, klet och stenciler. Jag fick även en återblick i embossingens härliga värld, samtidigt som jag höll i många kurser. Steampunktemat höll mig fortfarande i sitt grepp likväl som skapandet av alster med olika sorters material. Var jag än var, så var de orange scrapglasögonen på, för att inte missa material som ostduk, punchinella, pärlband, gem m m. Med denna djupdykning bland mina alster vill jag tacka för en otroligt rolig tid. Nu vet jag inte riktigt vad som väntar, vare sig i arbets- eller pysselväg, men den som lever får se. 
Tack alla ni som förgyllt min pyssliga tillvaro :-). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar