2013

Snart är det här året till ända och det har blivit dags att summera pysselåret som gått...
Återigen kan jag se utveckligen i både tanke och handling...

JANUARI

Steampunktemat med kugghjul och kladd och klet höll mig fortfarande i sitt grepp.Till och med ett julkort fick kugghjul. Tomas-stämpel från Kortmakaren.
FEBRUARI

Jag liftade en tjejs kugghjuls-grej...Jag använde mig av London-tema-stansmallar... och mixed media...Här testade jag olika mixed media-produkter - akrylfärg, stenciler, sprayfärger, strukturpasta, stämplar m m.
MARS

Kollagestämpling blev något jag fastnade för rejält det här året. Jag t o m gjorde en bok med flera sidor med denna teknik :-). På så sätt fick jag också användning de stora dock-stämplarna från Prima marketing.Kugghjul, mixed media... Japp. De går att förena :-). Och så lite Charlie Chaplin på det :-).Jag ville härma Anna Dabrowskas tekniker... Och så blev det en sådan här självbetitlad tavla... Massor av kladd och klet samt dekorationer jag gjort av lera.Vilda Stamps underbara mixed media-stämplar... Jag jobbade ihop en bok med mjuka bakgrundsfärger och stämplade och stämplade mig genom boken...
APRIL

Vi åkte till Stockholm, sambon och jag, för att hjälpa Annelie och Robert på Scrapbruket på den stora scrapmässan i huvudstaden. Vi åkte en eller två dagar tidigare, för att få en minisemester :-).
Jag gjorde ett minialbum med s k dold spiralbindning... Det var kul!Jag tänker på Phryne Fisher när jag ser den här stämpeln från Kenny K. Hon är allt bra frän :-).Falsk metall - utan metall... :-).
MAJ

Ännu en fin stämpel från Kenny K. Jag har också använt mig av olika stansmallar från Tim Holtz/Sizzix.Det blev också ett kugghjulshalsband av krympplast.Big bang theory är en av mina favorit-tv-serier... Här har jag jobbat lite med vaxat papper.JUNI

En layout med krympplast-dekorationer.I bilden ovan, ser du hur liten den uppstämplade figuren från Vilda Stamps blir, när man stämplar den på krympplast.
Här står hon i jeanskläder på en falsk metall-tag.
JULI

Ännu mer falsk metall... och kugghjul :-).
AUGUSTI

Kollagestämpling... och dold spiralbindning på ett minialbum. Det var en underbar dag i Anten-Gräfsnäs. Jag fick åka tåg.
SEPTEMBER

Splatt-bakgrund och sköna Toxic (eller Sweet) från The greeting farm).

  
Ett roligt alum - med s k piano-binding. 

En mixed media-tavla - med utstansade fjärilar... Jag blev inspirerad av en tavla jag såg på Chilli.OKTOBER

Steampunk och kugghjul... Skall jag aldrig få nog :-)?En gruffig grattis-tag... wellpapp, snöre, stora öljetter, rosor, utstansade figurer, kugghjul... Japp... Allt jag gillar kom med här :-).

NOVEMBER

Ett vintage-grattiskort till Anna och Milo Lilja... De har varit gifta i fyra år :-). Tänk vad tiden går...Jag fick låna en stansmall med Timpans sköna skridskor... Inte trodde väl jag att jag skulle gilla dem :-).
Jag har härmat någons alster på pintrest... Jag ville skapa en vintrig bakgrund...Och några år efter lykt-boomen, vaknar även jag till liv... Jag gjorde denna prototyp för att se om jag kunde... Och det var riktigt kul att få användning för Timpans fina fönster-stansmall :-).En layout - om dagen vid sjön...


DECEMBER

Nu är det dags att göra julkort... och det gjorde jag...
Här har jag använt mig av spillbitar och en enda stämpel, från Vilda Stamps...Ett helvitt kort - med utstansade figurer och wellpapp...En presentkasse med stämplar och utstansade former från Tim Holtz/Sizzix.Ett finskt kort, med en supersöt bambi-stämpel från Reprint...Och den här sköningen... en stor god jul-stansmall från Die-Versions... Nu snackar vi enkla kort... Det räcker ju i praktiken med bara den på en kortbas, så är man klar :-).Och årets favorit på facebook,  måste ju ha blivit den här... som jag har liftat på mitt eget lilla vis... En jultomte och några renar som far genom himlen... och så några hus nedanför...Nu är det dags för mig att önska er alla ett riktigt gott nytt år och tacka er för att ni besökt min blogg :-).
Vi får väl se vad nästa år har i sitt sköte :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar