tisdag 26 mars 2013

ETT ENLAGERS GRATTISKORT

Jag kom just på hur kul det var att göra de s k scenalstren förra sommaren, varför jag ville göra ett grattiskort med samma tema. Kortet skall skickas till en skön tjej som har gröna fingrar och kärlek för djur och kanske t o m natur :-).

Jag har stämplat med Archival ink-dynor och därefter jobbat in med blåa och gröna toner med distressdynorna runt om papperet.

Det jag tycker mest om collagestämplingstekniken är just det faktum att jag faktiskt får användning för mina stämplar. Även de jag köpt för länge, länge sen :-). 


Naturtemastämplarna kommer från bl a:
Inkadinkado (Meadow)
Basic Grey (??? kvistarna som är stämplade med svart)
Indigo Blu (Wild Meadow).

Fjärilarna hittade jag på en fjärils-bakgrundstämpel, från
Crafty Individuals (Beautiful butterflies).


Det skapas ett djup i motivet när man stämplar med svart över andra färger. I det här fallet har jag använt mig av VersaFinedynan, då den ger bäst avtryck.


Varje gång jag skall göra en insida till ett kort, våndas jag... Jag har helt enkelt inte skaffat mig tillräckligt många bra insidehälsningsstämplar. Det får jag försöka fixa innan nästa grattiskort helt enkelt :-).
Jag hittade dock denna i mina gömmor, och efter lite sökande på nätet fann jag att den kommer från PaperMaze (ett stort grattis). 


Jag har även fixat till en stämpel på baksidan, som talar om att jag gjort kortet :-). Jag brukar ju vara rätt så anonym på den punkten annars. Den kommer från Reprint (ezr069).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar