lördag 20 juni 2015

KOLLAGESTÄMPLAT TAVELKORT MED ROSOR

Jag har stansat ut en fin ram från Impression Obsession (ornate frame). Den kräver lite arbete med stansmaskinen, men jag tycker att det går "riktigt bra" att få fram en fin form, om jag först tejpar fast den med washi tape (dekorativ papperstejp) och sedan kör igenom den två gånger och sedan vänder på den, så att den går på tvären. Annars är denna stansmall, precis som andra intrikata stansmallar, lite svår att få ut helt och hållet, på alla sidor. 


Jag har färgat in ramen med distess stain-färger (victorian velvet, squeezed lemonade och pumice stone) och låtit det torka innan jag tryckt ut genomskinlig stickles (glitterlim) med lite glittereffekt.


Jag har blandat rosor av olika storlekar. Här hittar du en massa sköna blommor.


Här ser du lite mer av det kollagestämplade bakgrundspapperet.
fjäril (bobunny - flutter, chapel road - angle butterfly, kaisercraft - kaleidoscope, stampendous - butterfly beauties, teresa collins - tell your story)
stjärna (crafter's companion - journal jottings)
splatt (vilda stamps - splats)
stänk (crealies - ink splashes; grunge, )
cirkel
växt (graphic 45 - time to flourish)
pil (heidi swapp - thank you, kaisercraft - bow & arrow)


Jag har därefter skurit till pappersbiten så att den passar bakom ramen - utan att det syns under det snirkliga... Jag har stämplat med en massa stämplar för att få en kollage-bakgrund. Jag har också splattat med en distress stain-flaska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar