söndag 27 februari 2011

Brevlåda - bokstavligt talat

Den sista kursen som Arkivets scrapkryssning till Danmarks Karibien bjöd på var att göra en härlig brevlåda - eller kanske rättare sagt en hög med falska brev-ask. Och jag som varit förälskad i denna sedan förra året, var ju själaglad för att jag fick lära mig denna teknik!
Men slita fick man. Det var ju nästan risk för Distressarm. Och inte kan man kalla det för arbetsskada heller, eftersom man sliter på den på på fritiden :-).

Så här ser den ut uppifrån. Breven ligger lite omlott om varandra - för det är ju väldigt sällan jag lyckas få något rakt ...
Och när man lyfter på de två översta breven, uppenbarar sig en liten ask - eller låda... Därav namnet brevlåda - i ordets rätta bemärkelse :-).
Och när man vänder på steken,... nej, förlåt... brevhögen, så ser det ut så här:Om man vill, kan man givetvis fortsätta stämpla och dekorera den ytterligare, för att ge ett gammalt och slitet uttryck. Man kan också skriva ett brev - som man man inkar kanterna på och sätter under locket. Jag kan också tänka mig att dekorera locket med blommor och kanske även pappersrosor, bara för att ge den ett unikt utseende. Eller så låter jag den bara vara som den är.

Jag har använt mig av Artemios Carte Postale-stämplar för att få känslan av vykort eller brev... Du hittar dem hos Scrap & Hobby :-).


3 kommentarer:

  1. Så himla snyggt! Vill höra mer om kryssningen.
    kram Annika

    SvaraRadera
  2. Jättefint ask! Den tycker jag mycket om. Tycker inte den behövs att dekorera mer än så.
    Sån skulle jag vilja gärna prova att göra också.

    SvaraRadera