lördag 5 februari 2011

ALTRAT PÅSKÄGG OCH HÅRSPÄNNE

Snart är det påsk. Ja. Så är det. Jag menar inte att stressa på er, men jag tänkte bara visa er våra fräcka ägg som ni kan dekorera efter smak och tycke (vi har dem hos Scrap & Hobby). Jag föll för dessa ägg direkt, tack vare den roliga öppningen.

De är 12 cm höga och bjuder på massor av roliga alternativ. Du kan hänga den, eller så kan du ställa den på bordet. Tänk bara på att ett ägg inte är plant i botten, varför du bör klura ut något att ställa den på :-). Om du sätter något tungt i ägget - t ex en kyckling eller något liknande, så kan det också hjälpa till att få den att stanna på sin plats :-).


Ansi, en av de anställda i färgbutiken hjälpte mig att måla ägget med vitt inuti och picket fence crackle paint på utsidan. Jag valde sen att göra ägget väldigt enkelt, med rosor i tre olika färger i mitten och i toppen.

Ni får ursäkta Bloggers bildfunktion... Den vill bara inte ställa korten lodrätt, fastän jag formaterar jag om bilderna, ställer dem i rätt läge och finputsar dem innan jag sparar dem. De är således rätt på alla sätt, men ändå krånglar det ibland. Mer på sista tiden.
Om det finns någon som har ett tips på hur jag kan ändra på det, vore jag tacksam!!!!

Så använd fantasin, tilta på huvudet o s v. Eller kom till butiken :-).


Och när jag såg Pia, en annan anställd i färgaffären sätta igång att göra hårspännen av våra fina rosor, kunde jag inte låta bli att fota detta. Se så fint det blev! Och med limpistolens hjälp sitter rosorna säkert som berget!
Vill man, så kan man givetvis glittra till dem lite. Och visst vore det en fin present att ge bort till någon :-).
2 kommentarer:

 1. Fint både ägget och spännet

  Ett sånt ägg skulle man kanske försöka att altra.
  Får väl sätta mej i bilen och komma till Partille innan påsk.
  Jag har bytt blog och har oxå funderat på varför endel bilder vänder sej fel när man lägger upp dem.
  Borde finnas en funktionsknapp man enkelt kan vrida tillbaka dem med.
  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Vänd bilden i Paint-programmet först.

  SvaraRadera