torsdag 24 februari 2011

Scrappade smycken

En kund sade till mig att göra ett ugglehalsband av de underbara metalldekorationerna (charms) som kom in från Kort & Godt igår. Jag hade en idé och hastade ihop ett halsband idag. Tanken är att jag skall vidareutveckla denna idé när tid finns :-).

Och så en gammal goding... Ett armband med krympisar...
Det är superkul att stämpla med Brilliancedyna, låta det torka till dagen efter och sedan färglägga med Copic-pennor och klippa ut motiven. Glöm inte att göra ett hål för att kunna hänga det samt att ha något att stoppa pincetten eller saxen i när du sen värmer den med värmefönen. Du kan givetvis också lägga den i ugnen på 130 grader och titta på när den krymper och far och flänger.De första gångerna kan vara lite luriga, men ge inte upp! Det är verkligen värt det när du fått kläm på tekniken och sen kan göra ett armband av dem :-).

Och orkar du inte med mecket att färglägga och så vidare, så går det ju alldeles utmärkt att bara använda sig av textstämplar och göra små dekorationer av. Du kan ju sätta dem på kort, layouter m m. Eller varför inte ha dem som en sticka ut-sak i ett armband :-)?

4 kommentarer:

  1. Vilket gulligt armband. Kul med sådana speciella och "one-of-a-kind"-saker. Jag gjorde en del i krympplast men färgen försvann efter ett tag. Använde troligen fel material.

    SvaraRadera
  2. Vad har du använt för pennor till färgläggningen? Kram!

    SvaraRadera
  3. oups,, Malin här igen, skrev fel adress .. ehee :)

    SvaraRadera