onsdag 9 februari 2011

Tack alla pyssel- och dietvänner

Ett sånt härligt gensvar jag fick! Tack tjejer! Ni anar inte hur glad jag blev för era kommentarer.
Kanske är jag lite naiv när jag tror att jag skall gå ned i vikt, enbart genom att ändra kostvanorna. Givetvis måste jag börja röra på mig. Det bästa är väl att hitta en variation av saker att sysselsätta sig mig. Tack f d Kortmakar-Maria för att du bjöd med mig på en träningsdejt... Det låter riktigt trevligt.
Vad är det för tider som gäller? Du har skrivit något om lunchträning. Det funkar tyvärr inte för mig, för det blir lite väl långt att åka och inte mycket tränat på en halvtimma :-(. Men vi löser det nog på något sätt.
Jag har ju också ett Friskis o Svettis 10 minuter bort, så kanske skall jag kolla upp deras utbud.

Nu steker jag mig lite bacon, till mitt kokta ägg, min avocado och mina tomater. Det får bli en lätt middag idag.

1 kommentar:

 1. Jag tror att du har den positiva inställningen. Sen byggdes inte Rom på en dag som du vet. Jag går med stavar några gånger i veckan, försöker leva ganska så som vanligt.
  I måndags fick jag veta att jag har diabetes. Doktorn ringde mig på telefon när jag körde bil.
  Motion är A o O, och det tog mig till jag fyllde 50 att hitta stavgången som jag gillar. Det har varit tunnsått med det, men jag kan rekomendera det. Kroppen omvandlar fett till muskler. Promenader innan frukost rekomenderar jag med. Ta halvtimmes pass , mät ut en sträcka på en halvtimma med lite backar. Sen tar du tiden, när du går under 30 min måste du öka sträckan för då börjar du få kondition. Jag har legat i träda nu ett bra tag, men nu ska jag på det igen, gått lördag månd, tisd....vila idag...för sen den 20:e ska vi hämta hem vår lilla vovve.
  Kul att du har nån att träna med, själv har jag inga kompisar här men jag och mina barn försöker speciellt min dotter o jag.

  Kram från mig

  SvaraRadera