fredag 22 juli 2011

Början på ett lite större projekt

Jag har tagit på mig att göra ett minialbum med Tim Holtz resväske-stansmall, men jag inser att jag inte hinner bli färdig med det i det närmaste, varför jag väljer att visa upp delmoment från det istället för att vänta in helheten. 

Jag har valt att utmana mig själv med resestämplar från olika företag, embossingpulver och distressdynor. Allt skall skapas från grunden och inga färdiga mönsterpapper får användas. Det är mitt mål med detta projekt. 


Här ser du ett av bladen, som har fokus på resor och förmågan att föreställa sig något, som enligt Tim Holtz och Stampers Anonymous låter så här:

the world
of reality
has its 
limits; but 
the world of
imagination
is boundless

Jag har valt ett vaniljgult papper, jobbat in färg från antique linen och scattered straw samt vintage photo distressdynor. Stjärnorna har jag stämplat med fired brick distressdyna och jet black archival ink. Jordgloberna (men anknytning till orden the world) har jag stämplat med sepia archival ink.
De svarta, lite större stjärnorna, har fått lite glossy accents på sig, för att ge ett lite lyxigare intryk. Stjärnorna kommer från 7gypsies clear stamps-set LILLE. Texten med det fina uttrycket kommer från Tim Holtz stämpelset Stuff to say.

3 kommentarer:

  1. Det kommer att bli urläckert! Kul att få följa med dig i projektet redan nu.
    kram Annika

    SvaraRadera
  2. Så snyggt.
    Blir spännande och se hur resten blir

    SvaraRadera