tisdag 5 juli 2011

Om ni undrar vad jag tänker på nu...

så är HALLOWEEN det rätta ordet... :-)...

Jag är i ett halloweenstim, tack vare torsdagens kurs... Men ni som har anmält behöver inte vara oroliga... vi skall inte göra ngt halloweenprojekt... :-)... Det blir ett fint vintagealster... Det kan jag lova (utifrån de som redan tittat på det... :-)).
Jag gör halloweenalstert bara för mitt egna höga nöjes skull :.)... som ett alternativ till det vi skall göra på torsdag :.).

Här är fantastiska Kathy Orta igen - Paper Phenomenon är ett annat ord som beskriver henne... Och kolla in hennes fräcka halloweenskåp - man kallar lite djupare lådor - skåp för shadow box... Det är inte särskilt litet... men ack så fräckt. Hon kallar sitt alster för "Open if you dare" och det är ju passande när innehållet består av döskalle, skelett, kråka, häxhand, pumpor och annat halloweenigt... Det är ju nästan så att jag vill utmana mig med något sådant, nu när semestern är om hörnet :-).

2 kommentarer:

  1. Hon e bara bäst. Lyckades va me på hennes live show i lördags. Rolig och super trevlig e hon också : )

    SvaraRadera
  2. Men va gullig du e Sari! Tack för dina rara ord inne hos mig!! Här fanns det en massa kul och inspiration att kika på.... Måste göra det när jag är hemma från semestern!!

    Kram

    SvaraRadera