måndag 17 november 2014

MIN SCRAPRESA ... OCH EN LITEN SLUTKLÄM... :-)

Hej alla glada papperspysslare! 

Här är en kortfattad resumé om min scrapresa samt en inbjudan till att ta chansen att vara med om något roligt.

Mitt namn är Sari Hänninen och jag är en hängiven pysslare sedan några år tillbaka… Jag tror att jag hörde talas om Scrapbooking för första gången år 2006. Sen tog det inte lång tid för mig att fatta tycke för denna underbara hobby.

Tack vare peppning från en pysselbekant (Agneta Johansson), vågade jag mig på att börja blogga, i slutet av år 2008… I samma veva började jag att göra youtube-filmer där jag bl a visar de kort, askar m m jag gjort… Att jag valde att göra många av filmerna på engelska, var väl för att jag ville nå så många som möjligt. Jag ville också utmana mig själv att göra det på ett språk som inte är mitt modersmål.
I takt med att min "hunger" för att prova på olika tekniker och projekt växte, fick jag nys om det ena scrapföretaget efter det andra. För att ge mig själv egentid samt träffa likasinnade, började jag att åka iväg på scrapträffar. Detta ledde till att min scrap-vänskapskrets växte. Jag måste erkänna, att det är riktigt roligt att känna till så många människor som delar mitt intresse. På så sätt känner jag mig aldrig riktigt ensam.
Bloggandet blev en fantastisk ventil att både informera andra om saker jag funnit längs ”Scrapvägen”, men också att visa på de alster jag skapat. Det ena ledde till det andra. I takt med att stämpel- stans- och stansmalls-samlingarna växte, fick jag oväntade möjligheter att inspirera.
Mitt första pysseluppdrag var hos Kortmakaren. Sedan fick jag chansen att pröva lyckan hos Scrapbruket. Därefter fick jag jobb på Scrap & Hobby (jösses, ett sånt fantastiskt och roligt arbete). Någonstans där i vevan, kontaktade The Greeting Farm mig och frågade om jag ville göra kort åt dem J. Det är väl klart att jag ville J… Och som grädde på moset, fick jag även chansen hos Wild Orchid Crafts. Vilken lycka J! Vilda Stamps har dessutom kommit att bli ett ställe där jag gärna hänger … länge och väl… både som alster-makare – men också som stämpel-designer.

Idag, drygt 430 ”filmer” senare, sitter jag här, och inser att jag börjar närma mig 10 000 följare (prenumeranter) på youtube. Jag tycker att det är helt fantastiskt och glädjande att folk valt att följa min youtubekanal, där innehållet och kvaliteten på filmerna, minst sagt, är varierande. Jag har beslutat mig för att inte krångla till saker och ting för mycket. Givetvis skulle jag kunna redigera filmerna, göra om dem och allt det där – för att det skulle kunna bli ”perfekt”, men då är jag rädd att det inte skulle stämma överens med min personlighet, som ju är spontan och full av fel ;-). Så jag bjuder på mig själv och försöker omfamna mina brister, som Tim Holtz uppmanar oss att göra.

Och nu då, till slutklämmen.
Jag har planerat för lite överraskningar för er, när följarantalet i min youtubekanal når 10 000. Om du vill vara med om något kul, kan du passa på att bli prenumerant du med. Sök på mitt namn eller thenorsugirl.
Ju fortare 10 000-gränsen sprängs, desto fortfare börjar roligheterna.

Tack för visat intresse
Sari

2 kommentarer:

  1. Hejssan, vilken intressant resumé, Sari. Jag tycker det bästa med dina videon är precis det att dom är spontana och inte alltid perfekta och dina alster är verkligen fina... Lycka till med slutklämmen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack, Laura Dovalo :-)... Slutklämmen låter vänta på sig :)... men den kommer nog...

      Radera