torsdag 5 mars 2015

ÄNGLAR FINNS - NY STÄMPEL HOS VILDA STAMPS

Här är ett kort med ängeltema. Vilda Stamps samarbetar med DenisÄngelProjektet och hjälper på så vis att hjälpa människor i nöd, i mineralkrigets Kongo. DenisÄngelProjektet finns även på Facebook - både som en diskussionsgrupp och en "gilla"sidaPå vildas scrapträff i februari - fanns det en utmaning med ängeltema. Jag, som hade designat en text åt Vilda Stamps ("Änglar finns både i himmelen och på jorden. Du är en av dem), var sugen på att få använda den på ett alster, som sedan skulle skänkas till förmån för Panzisjukhuset. Jag har använt mig av stansmallar från både Spellbinders och Cheery Lynn för att göra det här kortet.
Vingarna kommer från Cheery Lynn (ingår i steampunkserien). Och det lilla formatet som ängeltextstämpeln stämplats på - heter Labels twentyfive (Spellbinders).
Den stora rund-ovala formen kommer också från Spellbinders och heter Gold Majesty Circles.
Jag har färgat in den stora formen med blå och brun distressfärg, och sedan blandat ihop dem med hjälp av en vattenbehållar-pensel. Jag har också dragit på lite guldfärgad inka gold, för att öka skimret :).Om du också blir sugen på att minska ned storleken på Vildas stämplar (Änglar finns V819) - är krympplast ett riktigt roligt alternativ :).

Tänk bara på att använda Staz-on-bläck. Det torkar snabbt på plast och andra slags glatta ytor :). Det går fint att använda sig av en embossingfön (eller ugn 130 grader) för att krympa motiven.

Här är två filmer som visar hur jag gör när jag stämplar på krympplast.
1 kommentar:

  1. Vilken härlig blogg! Hur har jag inte kunnat hitta den tidigare?

    SvaraRadera